A seminar for the general consumer and professionals II
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F20%3AN0000020" target="_blank" >RIV/26722861:_____/20:N0000020 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22330/20:43921343
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost II
Original language description
Seminář projektu se konal v Národním zemědělském muzeu a v souvislosti s epidemiologickou situací za dodržení doporučených hygienických opatření (roušky, používání rukavic, odstupy). Program zahrnoval celkem 8 přednášek a přednášejícími byli zástupci řešitelských pracovišť
Czech name
Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost II
Czech description
Seminář projektu se konal v Národním zemědělském muzeu a v souvislosti s epidemiologickou situací za dodržení doporučených hygienických opatření (roušky, používání rukavic, odstupy). Program zahrnoval celkem 8 přednášek a přednášejícími byli zástupci řešitelských pracovišť
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Národní zemědělské muzeum
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
38
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce