Whey processing for food and non-food purposes using membrane processes
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F21%3AN0000068" target="_blank" >RIV/26722861:_____/21:N0000068 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zpracování syrovátky pro potravinářské a nepotravinářské účely s použitím membránových procesů
Original language description
Příspěvek na Wokshop byl zaměřen na presentaci výsledků projektů,které řešily využití mikrofiltace, ultrafiltrace a reversní osmosy při zpracování syrovátky. Byly presentovány materiálové bilance poloprovozních a provozních pokusů . Mikrofiltrace pro studenou sterilaci syrovátky před fermentací na kyselinu propionovou. Ultrafiltrace syrovátky pro zvýšení výtěžnosti výroby tvarohů. Reversní osmózy pro koncentraci syrovátky pro zvýšení výtěžnosti výroby tvarohů a využití kyselé syrovátky pro výrobu hydrogelů. Citace: Drbohlav J., Elich O., Šalaková A. : Zpracování syrovátky pro potravinářské a nepotravinářské účely s použitím membránových procesů. PP prezentace a příspěvek ve sborníku. Workshop MEMPROPO 2021, 14.10.2021, UTB ve Zlíně. Sborník Membránové procesy v mlékařství, str. 11–23. ISBN 978-80-907673-5-5, ISBN 978-80-88019-44-2
Czech name
Zpracování syrovátky pro potravinářské a nepotravinářské účely s použitím membránových procesů
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů