Seminar for the public and professionals IV (Brno)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F22%3AN0000031" target="_blank" >RIV/26722861:_____/22:N0000031 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Seminář pro laickou i odbornou veřejnost IV (Brno)
Original language description
Workshop projektu se konal v Brně na VETUNI. Seminář proběhl ve stejném duchu jako seminář v Praze se změnou u jednoho příspěvku, kdy místo paní doktorky Málkové vystoupila v Brně Bc. Barbora Slanařová se společným příspěvkem jejím a paní magistry Věry Andráškové „Reformulované výrobky a jejich využití v nutriční terapii“. Počet přihlášených účastníků semináře byl 53 a také byl hodnocen pozitivně.
Czech name
Seminář pro laickou i odbornou veřejnost IV (Brno)
Czech description
—
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
VETUNI Brno
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
53
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce