All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Seminar for the public and professionals IV (Brno)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F22%3A43925540" target="_blank" >RIV/60461373:22330/22:43925540 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22350/22:43925540 RIV/26722861:_____/22:N0000031

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost IV (Brno)

  • Original language description

    Workshop projektu se konal v Brně na VETUNI. Seminář proběhl ve stejném duchu jako seminář v Praze se změnou u jednoho příspěvku, kdy místo paní doktorky Málkové vystoupila v Brně Bc. Barbora Slanařová se společným příspěvkem jejím a paní magistry Věry Andráškové „Reformulované výrobky a jejich využití v nutriční terapii“. Počet přihlášených účastníků semináře byl 53 a také byl hodnocen pozitivně.

  • Czech name

    Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost IV (Brno)

  • Czech description

    Workshop projektu se konal v Brně na VETUNI. Seminář proběhl ve stejném duchu jako seminář v Praze se změnou u jednoho příspěvku, kdy místo paní doktorky Málkové vystoupila v Brně Bc. Barbora Slanařová se společným příspěvkem jejím a paní magistry Věry Andráškové „Reformulované výrobky a jejich využití v nutriční terapii“. Počet přihlášených účastníků semináře byl 53 a také byl hodnocen pozitivně.

Classification

  • Type

    M - Conference organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Brno

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    53

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce