All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Seminar for general consumer and professional public I: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919784" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919784 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost I: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“

  • Original language description

    Úvodní seminář projektu se konal na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně v posluchárně farmacie I. Program zahrnoval celkem 8 přednášek a přednášejícími byli zástupci řešitelských pracovišť a další vybraní odborníci. Všichni účastníci obdrželi stručné dotazníky s otázkami týkajícími se hodnocení semináře, znalosti účastníků tématu „reformulace“ a možnými návrh na zlepšení dalších seminářů. V průběhu semináře a o přestávce měli účastníci možnost senzoricky ohodnotit již některé reformulované výrobky.

  • Czech name

    Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost I: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“

  • Czech description

    Úvodní seminář projektu se konal na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně v posluchárně farmacie I. Program zahrnoval celkem 8 přednášek a přednášejícími byli zástupci řešitelských pracovišť a další vybraní odborníci. Všichni účastníci obdrželi stručné dotazníky s otázkami týkajícími se hodnocení semináře, znalosti účastníků tématu „reformulace“ a možnými návrh na zlepšení dalších seminářů. V průběhu semináře a o přestávce měli účastníci možnost senzoricky ohodnotit již některé reformulované výrobky.

Classification

  • Type

    M - Conference organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Brno

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    67

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce