All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Initiative seminar for professional public: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F19%3AN0000018" target="_blank" >RIV/26722861:_____/19:N0000018 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22330/19:43919783

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Iniciační seminář pro odbornou veřejnost: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“

  • Original language description

    První workshop byl zahájen blokem přednášek a dále následovala moderovaná diskuze s účastníky semináře a to podle jednotlivých komodit. Seminář byl zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci semináře měli účastníci příležitost zapojit se do diskuze nad aktuálním tématem reformulací potravin. Na tomto workshopy si účastníci mohli vybrat ze čtyř tematických skupin podle tématu, kterému se chtějí věnovat.

  • Czech name

    Iniciační seminář pro odbornou veřejnost: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“

  • Czech description

    První workshop byl zahájen blokem přednášek a dále následovala moderovaná diskuze s účastníky semináře a to podle jednotlivých komodit. Seminář byl zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci semináře měli účastníci příležitost zapojit se do diskuze nad aktuálním tématem reformulací potravin. Na tomto workshopy si účastníci mohli vybrat ze čtyř tematických skupin podle tématu, kterému se chtějí věnovat.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40500 - Other agricultural sciences

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    62

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce