Initiative seminar for professional public: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F19%3AN0000018" target="_blank" >RIV/26722861:_____/19:N0000018 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22330/19:43919783
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Iniciační seminář pro odbornou veřejnost: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“
Original language description
První workshop byl zahájen blokem přednášek a dále následovala moderovaná diskuze s účastníky semináře a to podle jednotlivých komodit. Seminář byl zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci semináře měli účastníci příležitost zapojit se do diskuze nad aktuálním tématem reformulací potravin. Na tomto workshopy si účastníci mohli vybrat ze čtyř tematických skupin podle tématu, kterému se chtějí věnovat.
Czech name
Iniciační seminář pro odbornou veřejnost: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“
Czech description
První workshop byl zahájen blokem přednášek a dále následovala moderovaná diskuze s účastníky semináře a to podle jednotlivých komodit. Seminář byl zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci semináře měli účastníci příležitost zapojit se do diskuze nad aktuálním tématem reformulací potravin. Na tomto workshopy si účastníci mohli vybrat ze čtyř tematických skupin podle tématu, kterému se chtějí věnovat.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
62
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce