Seminar for general consumer and professional public I: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F19%3AN0000020" target="_blank" >RIV/26722861:_____/19:N0000020 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost I: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“
Original language description
Úvodní seminář projektu se konal na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně v posluchárně farmacie I. Program zahrnoval celkem 8 přednášek a přednášejícími byli zástupci řešitelských pracovišť a další vybraní odborníci. Všichni účastníci obdrželi stručné dotazníky s otázkami týkajícími se hodnocení semináře, znalosti účastníků tématu „reformulace“ a možnými návrh na zlepšení dalších seminářů. V průběhu semináře a o přestávce měli účastníci možnost senzoricky ohodnotit již některé reformulované výrobky.
Czech name
Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost I: „Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků“
Czech description
Úvodní seminář projektu se konal na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně v posluchárně farmacie I. Program zahrnoval celkem 8 přednášek a přednášejícími byli zástupci řešitelských pracovišť a další vybraní odborníci. Všichni účastníci obdrželi stručné dotazníky s otázkami týkajícími se hodnocení semináře, znalosti účastníků tématu „reformulace“ a možnými návrh na zlepšení dalších seminářů. V průběhu semináře a o přestávce měli účastníci možnost senzoricky ohodnotit již některé reformulované výrobky.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Brno
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
60
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce