All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

A seminar for the general consumer and professionals IV Prague

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F22%3AN0000030" target="_blank" >RIV/26722861:_____/22:N0000030 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22330/22:43925537 RIV/60461373:22350/22:43925537

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost IV Praha

  • Original language description

    Seminář projektu se konal tradičně v Národním zemědělském muzeu. Přednáška pana docenta Aleše Rajchla, odpovědného řešitele projektu, byla věnována obecnému tématu reformulací v potravinářství a novinkách v řešení projektu. Na tuto přednášku navazovala přednáška PhDr. Ivy Malkové „Komplexní přístup k optimálnímu stravování“, která vnesla do semináře jiný úhel pohledu na reformulace a zařazení reformulovaných potravin do stravování. Na tuto přednášku navázal pan docent Kameník s reformulací masných výrobků a možností snížení obsahu soli, doc. Ing. Marcela Sluková, PhD. s možnostmi reformulací u jemného pečiva a přednáška Ireny Němečkové byla věnována možnostem snižování obsahu soli v bílých sýrech. Následující příspěvky byly věnovány reformulacím v rámci Českých cechovních norem a soutěží PK ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek včetně reformulací (Ing. Pivoňka, PhD. Ing. Dana Gabrovská, Phd.) Počet přihlášených účastníků semináře byl 64 a byl hodnocen pozitivně. Většina účastníků měla povědomost o reformulacích díky účasti na seminářích v letech 2019-2021.

  • Czech name

    Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost IV Praha

  • Czech description

Classification

  • Type

    M - Conference organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40500 - Other agricultural sciences

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Zemědělské muzeum Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    64

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce