A seminar for the general consumer and professionals IV Prague
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F22%3AN0000030" target="_blank" >RIV/26722861:_____/22:N0000030 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22330/22:43925537 RIV/60461373:22350/22:43925537
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost IV Praha
Original language description
Seminář projektu se konal tradičně v Národním zemědělském muzeu. Přednáška pana docenta Aleše Rajchla, odpovědného řešitele projektu, byla věnována obecnému tématu reformulací v potravinářství a novinkách v řešení projektu. Na tuto přednášku navazovala přednáška PhDr. Ivy Malkové „Komplexní přístup k optimálnímu stravování“, která vnesla do semináře jiný úhel pohledu na reformulace a zařazení reformulovaných potravin do stravování. Na tuto přednášku navázal pan docent Kameník s reformulací masných výrobků a možností snížení obsahu soli, doc. Ing. Marcela Sluková, PhD. s možnostmi reformulací u jemného pečiva a přednáška Ireny Němečkové byla věnována možnostem snižování obsahu soli v bílých sýrech. Následující příspěvky byly věnovány reformulacím v rámci Českých cechovních norem a soutěží PK ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek včetně reformulací (Ing. Pivoňka, PhD. Ing. Dana Gabrovská, Phd.) Počet přihlášených účastníků semináře byl 64 a byl hodnocen pozitivně. Většina účastníků měla povědomost o reformulacích díky účasti na seminářích v letech 2019-2021.
Czech name
Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost IV Praha
Czech description
—
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Zemědělské muzeum Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
64
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce