All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Workshop for professionals IV

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F22%3AN0000046" target="_blank" >RIV/26722861:_____/22:N0000046 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22330/22:43925541 RIV/60461373:22350/22:43925541

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Workshop pro odbornou veřejnost IV

  • Original language description

    Workshop byl zaměřen na prezentaci výsledků dosažených za 4 roky realizace projektu – reformulaci potravin ve vybraných oblastech. Formou krátkých prezentací byly shrnuty výsledky řešení podle jednotlivých komodit jednotlivými řešiteli (doc. Ing. Aleš Rajchl, PhD., Ing Irena Němečková, PhD., doc. Ing Marcela Sluková a doc MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA). I přes nižší počet účastníků byl workshop obsahově po odborné stránce zajímavý, řešitelé projektu dostali několik zajímavých otázek a podnětů ze strany výrobců. Po workshopu proběhla krátká porada projektu, jejímž hlavním tématem bylo vypracování periodické zprávy za rok 2022 a upřesnění plánu na rok 2023 (termíny a náplně seminářů a workshopu, plnění výsledků a plán výsledků na rok 2023). Počet přihlášených účastníků semináře byl 29.

  • Czech name

    Workshop pro odbornou veřejnost IV

  • Czech description

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40500 - Other agricultural sciences

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    PK ČR Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    29

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce