All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Workshop for professionals II

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F20%3AN0000025" target="_blank" >RIV/26722861:_____/20:N0000025 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22330/20:43921317

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Workshop pro odbornou veřejnost II

  • Original language description

    Workshop byl zaměřen na prezentaci výsledků dosažených za 2 roky realizace projektu – reformulaci potravin ve vybraných oblastech. Formou krátkých prezentací byly shrnuty výsledky řešení podle jednotlivých komodit jednotlivými řešiteli (doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková, Ladislav Jirčík a doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA)

  • Czech name

    Workshop pro odbornou veřejnost II

  • Czech description

    Workshop byl zaměřen na prezentaci výsledků dosažených za 2 roky realizace projektu – reformulaci potravin ve vybraných oblastech. Formou krátkých prezentací byly shrnuty výsledky řešení podle jednotlivých komodit jednotlivými řešiteli (doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková, Ladislav Jirčík a doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA)

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40500 - Other agricultural sciences

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Elektronicky

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    16

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce