Seminar for the lay, consumer and professional public V - final (Prague)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000036" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000036 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22330/23:43928428
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Seminář pro laickou, spotřebitelskou i odbornou veřejnost V – závěrečný (Praha)
Original language description
Seminář byl primárně zaměřen na prezentaci klíčových výsledků, kterých bylo dosaženo během pěti let realizace projektu, se zaměřením na reformulaci potravin ve vybraných oblastech. Závěrečné slovo k celému projektu pronesl jeho odpovědný řešitel, pan docent Aleš Rajchl, který přehledně shrnul dosažené milníky a hlavní závěry projektu. Následovala paní bakalářka Květa Krajíčková, která se ve svém příspěvku zaměřila na aplikaci reformulovaných výrobků v nutriční terapii, což představovalo zajímavý pohled na praktické využití výsledků projektu. Dále proběhly krátké prezentace od jednotlivých řešitelů projektu, kteří shrnuli výsledky řešení podle jednotlivých komodit. Mezi těmito řešiteli byli doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková a doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA. Seminář byl zakončen diskusí, která poskytla prostor pro vzájemnou výměnu názorů a další prohloubení pochopení prezentovaných témat.
Czech name
Seminář pro laickou, spotřebitelskou i odbornou veřejnost V – závěrečný (Praha)
Czech description
—
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
19
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce