All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Seminar for the lay, consumer and professional public V - final (Prague)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000036" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000036 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22330/23:43928428

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Seminář pro laickou, spotřebitelskou i odbornou veřejnost V – závěrečný (Praha)

  • Original language description

    Seminář byl primárně zaměřen na prezentaci klíčových výsledků, kterých bylo dosaženo během pěti let realizace projektu, se zaměřením na reformulaci potravin ve vybraných oblastech. Závěrečné slovo k celému projektu pronesl jeho odpovědný řešitel, pan docent Aleš Rajchl, který přehledně shrnul dosažené milníky a hlavní závěry projektu. Následovala paní bakalářka Květa Krajíčková, která se ve svém příspěvku zaměřila na aplikaci reformulovaných výrobků v nutriční terapii, což představovalo zajímavý pohled na praktické využití výsledků projektu. Dále proběhly krátké prezentace od jednotlivých řešitelů projektu, kteří shrnuli výsledky řešení podle jednotlivých komodit. Mezi těmito řešiteli byli doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Ing. Irena Němečková, Ph. D., doc. Ing. Marcela Sluková a doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA. Seminář byl zakončen diskusí, která poskytla prostor pro vzájemnou výměnu názorů a další prohloubení pochopení prezentovaných témat.

  • Czech name

    Seminář pro laickou, spotřebitelskou i odbornou veřejnost V – závěrečný (Praha)

  • Czech description

Classification

  • Type

    M - Conference organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40500 - Other agricultural sciences

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2023

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    19

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce