Workshop „Dairy basics“
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F22%3AN0000045" target="_blank" >RIV/26722861:_____/22:N0000045 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Workshop „Mlékárenské minimum“
Original language description
Účastníci workshopu byli seznámení se složením mléka a jeho chemickými, fyzikálními i mikrobiologickými parametry, se zpracování mléka a základními mlékárenskými technologiemi. Získali informace o užitečných i kontaminující mikroorganismy způsobujících vady mléčných výrobků a s tím související dodržování pravidel správné hygienické a výrobní praxe. Byly probrána také legislativa důležitá pro zpracovatele mléka.
Czech name
Workshop „Mlékárenské minimum“
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Ostrava - Martinov
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
11
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce