Basic Laboratory equipment; Analytical and microbiological analysis of milk and dairy products products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000007" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000007 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Workshop pro studenty: Základní vybavení laboratoře; Analytické a mikrobiologické analýzy mléka a mléčných výrobků
Original language description
Účastníci byli seznámeni s vybavením potravinářské laboratoře a se základními analytickými a mikrobiologickými analýzami mléka a mléčných výrobků. Součástí byly praktické ukázky přístrojů a vybavení používaných v analytické laboratoři a důležitých mikrobiálních parametrů mléka včetně nakultivovaných Petriho misek a mikroskopie mlékařských mikroorganismů.
Czech name
Workshop pro studenty: Základní vybavení laboratoře; Analytické a mikrobiologické analýzy mléka a mléčných výrobků
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
10
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce