Scalded cheese with control of ripening
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000021" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000021 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://isdv.upv.gov.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0037/uv037219.pdf" target="_blank" >https://isdv.upv.gov.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0037/uv037219.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Dohřívaný sýr s regulací zrání
Original language description
Technické řešení se týká dohřívaných sýrů, u kterých je zrání regulováno pomocí cílené lyze proteolyticky aktivních kmenů Lactobacillus helveticus jinými kmeny stejného druhu, které produkují bakteriociny lyzující buněčnou stěnu uvedených kmenů, čímž dochází k uvolnění intracelulárních enzymů do těsta sýrů.
Czech name
Dohřívaný sýr s regulací zrání
Czech description
—
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910024" target="_blank" >QK1910024: Utilization of enzyme and probiotics potential of micro-organisms to develop new and improve the quality and durability of existing dairy and bakery products.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
37219
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Praha 6, Vokovice, CZ
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
O - Doposud nevyužívaný výsledek