Milk from the primary milk production to a product, Workshop Kunín Dairy
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000050" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000050 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
CESTA MLÉKA OD PRVOVÝROBY PO VÝROBEK“ WORKSHOP – MLÉKÁRNA KUNÍN
Original language description
Účastníci byly seznámeni s vlastnostmi mléka, jeho chemickým složením, parametry ovlivňujícími kvalitu výroby a také legislativními požadavky na mléko a mléčné výrobky. Součástí školení byly základy mikrobiologie, správné hygienické a výrobní praxe. Diskutovány byly výrobní technologie používané na mlékárně Kunín.
Czech name
CESTA MLÉKA OD PRVOVÝROBY PO VÝROBEK“ WORKSHOP – MLÉKÁRNA KUNÍN
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Mlékárna Kunín
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
56
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce