Milk and Milk Products. Part II.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F16%3A43874817" target="_blank" >RIV/70883521:28110/16:43874817 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Mlieko a mliečne výrobky. II. diel Technológia výroby mliečnych výrobkov
Original language description
Kniha se zabývá technologií výroby mléčných výrobků: máslo, bezvodý mléčný tuk, kysané mléčné výrobky, sýry, zahuštěnými mléčnými výrobky, sušenými mléčnými výrobky a mraženými krémy.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
978-80-552-1451-1
Number of pages
254
Publisher name
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Place of publication
Nitra
UT code for WoS book
—