All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Milk and Milk Products. Part II.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F16%3A43874817" target="_blank" >RIV/70883521:28110/16:43874817 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    slovinština

  • Original language name

    Mlieko a mliečne výrobky. II. diel Technológia výroby mliečnych výrobkov

  • Original language description

    Kniha se zabývá technologií výroby mléčných výrobků: máslo, bezvodý mléčný tuk, kysané mléčné výrobky, sýry, zahuštěnými mléčnými výrobky, sušenými mléčnými výrobky a mraženými krémy.

  • Czech name

  • Czech description

Classification

  • Type

    B - Specialist book

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

    978-80-552-1451-1

  • Number of pages

    254

  • Publisher name

    Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

  • Place of publication

    Nitra

  • UT code for WoS book