All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Day with milk at MENDELU

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00199021" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00199021 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.mlekarstvi.cz" target="_blank" >http://www.mlekarstvi.cz</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Den s mlékem na MENDELU (ID 2013)

  • Original language description

    Konference Den s mlékem na MENDELU zahrnuje několik přednášek předních odborníků v oblasti produkce a zpracování mléka a jeho významu v lidské výživě. Akce je určená pro studenty a spolupracuje na ní několik institucí, včetně Společnosti pro výživu. Na úvod promluvila paní docentka Milada Plocková o novinkách v mikrobiologii mléka a mléčných výrobků, zatímco paní docentka Zdeňka Panovská (obě z VŠCHT v Praze) o senzorickém hodnocení mléka a mléčných výrobků. O přímém prodeji mléka, o potenciálních rizicích konzumace syrového mléka a zajištění bezpečnosti suroviny mlékárenským ošetřením navázala na předřečníky paní docentka Bohumíra Janštová z VFU Brno. Příspěvek s lehce provokativním názvem (Senzorická kvalita tekutých mléčných výrobků na našem trhu --aneb jaké mléko pít?) prezentovala docentka Lenka Kouřimská (ČZU Praha). Po přestávce a ochutnávce mléčných výrobků z Valašského Meziříčí, vystoupila docentka Květoslava Šustová (MENDELU) a shrnula význam a množství vitamínů obsažených v

  • Czech name

    Den s mlékem na MENDELU (ID 2013)

  • Czech description

    Konference Den s mlékem na MENDELU zahrnuje několik přednášek předních odborníků v oblasti produkce a zpracování mléka a jeho významu v lidské výživě. Akce je určená pro studenty a spolupracuje na ní několik institucí, včetně Společnosti pro výživu. Na úvod promluvila paní docentka Milada Plocková o novinkách v mikrobiologii mléka a mléčných výrobků, zatímco paní docentka Zdeňka Panovská (obě z VŠCHT v Praze) o senzorickém hodnocení mléka a mléčných výrobků. O přímém prodeji mléka, o potenciálních rizicích konzumace syrového mléka a zajištění bezpečnosti suroviny mlékárenským ošetřením navázala na předřečníky paní docentka Bohumíra Janštová z VFU Brno. Příspěvek s lehce provokativním názvem (Senzorická kvalita tekutých mléčných výrobků na našem trhu --aneb jaké mléko pít?) prezentovala docentka Lenka Kouřimská (ČZU Praha). Po přestávce a ochutnávce mléčných výrobků z Valašského Meziříčí, vystoupila docentka Květoslava Šustová (MENDELU) a shrnula význam a množství vitamínů obsažených v

Classification

  • Type

    M - Conference organization

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    O - Projekt operacniho programu

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Mendelova univerzita v Brně

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    300

  • Foreign attendee count

    0

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce