Day with milk at MENDELU
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00199021" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00199021 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.mlekarstvi.cz" target="_blank" >http://www.mlekarstvi.cz</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Den s mlékem na MENDELU (ID 2013)
Original language description
Konference Den s mlékem na MENDELU zahrnuje několik přednášek předních odborníků v oblasti produkce a zpracování mléka a jeho významu v lidské výživě. Akce je určená pro studenty a spolupracuje na ní několik institucí, včetně Společnosti pro výživu. Na úvod promluvila paní docentka Milada Plocková o novinkách v mikrobiologii mléka a mléčných výrobků, zatímco paní docentka Zdeňka Panovská (obě z VŠCHT v Praze) o senzorickém hodnocení mléka a mléčných výrobků. O přímém prodeji mléka, o potenciálních rizicích konzumace syrového mléka a zajištění bezpečnosti suroviny mlékárenským ošetřením navázala na předřečníky paní docentka Bohumíra Janštová z VFU Brno. Příspěvek s lehce provokativním názvem (Senzorická kvalita tekutých mléčných výrobků na našem trhu --aneb jaké mléko pít?) prezentovala docentka Lenka Kouřimská (ČZU Praha). Po přestávce a ochutnávce mléčných výrobků z Valašského Meziříčí, vystoupila docentka Květoslava Šustová (MENDELU) a shrnula význam a množství vitamínů obsažených v
Czech name
Den s mlékem na MENDELU (ID 2013)
Czech description
Konference Den s mlékem na MENDELU zahrnuje několik přednášek předních odborníků v oblasti produkce a zpracování mléka a jeho významu v lidské výživě. Akce je určená pro studenty a spolupracuje na ní několik institucí, včetně Společnosti pro výživu. Na úvod promluvila paní docentka Milada Plocková o novinkách v mikrobiologii mléka a mléčných výrobků, zatímco paní docentka Zdeňka Panovská (obě z VŠCHT v Praze) o senzorickém hodnocení mléka a mléčných výrobků. O přímém prodeji mléka, o potenciálních rizicích konzumace syrového mléka a zajištění bezpečnosti suroviny mlékárenským ošetřením navázala na předřečníky paní docentka Bohumíra Janštová z VFU Brno. Příspěvek s lehce provokativním názvem (Senzorická kvalita tekutých mléčných výrobků na našem trhu --aneb jaké mléko pít?) prezentovala docentka Lenka Kouřimská (ČZU Praha). Po přestávce a ochutnávce mléčných výrobků z Valašského Meziříčí, vystoupila docentka Květoslava Šustová (MENDELU) a shrnula význam a množství vitamínů obsažených v
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Mendelova univerzita v Brně
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
300
Foreign attendee count
0
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce