Day with milk at MENDELU
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F12%3A00184838" target="_blank" >RIV/62156489:43210/12:00184838 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.mlekarstvi.cz/" target="_blank" >http://www.mlekarstvi.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Den s mlékem na MENDELU
Original language description
08:55-09:00 Zahájení Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. 09:00-11:30 Dopolední přednášky prof. Ing. Pavel Jelen, Ph.D., University of Alberta, CAN: Jakost mléčných výrobků ve světovém výzkumu a publikacích (09:00-09:50) Ing. Jiří Kopáček, CSc., ČMSM: Mýty o jogurtech (09:50-10:45) doc. Ing. Jiří Štětina, VŠCHT Praha: Syrovátkové bílkoviny - význam ve výživě a fyzikální vlastnosti (10:45-11:30) 11:30-13:00 Přestávka (prohlížení posterů a prezentace kysaných mléčných výrobků firmy DANONE a.s.) 13:00-15:00 Odpolednípřednášky prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.: Srovnání výživové hodnoty mléka a sójových nápojů (13:00-13:45) doc. Ing. Eva Samková, Ph.D., JČU v Českých Budějovicích: Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení (13:45-14:15) MVDr. Halina Matějová, Masarykova univerzita Brno: Aktuální nutriční pohled na mléko a mléčné výrobky (14:15-14:40) doc. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D., Ing. Táňa Lužová, Ph.D.: Cestování za sýry (14:40-15:00)
Czech name
Den s mlékem na MENDELU
Czech description
08:55-09:00 Zahájení Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. 09:00-11:30 Dopolední přednášky prof. Ing. Pavel Jelen, Ph.D., University of Alberta, CAN: Jakost mléčných výrobků ve světovém výzkumu a publikacích (09:00-09:50) Ing. Jiří Kopáček, CSc., ČMSM: Mýty o jogurtech (09:50-10:45) doc. Ing. Jiří Štětina, VŠCHT Praha: Syrovátkové bílkoviny - význam ve výživě a fyzikální vlastnosti (10:45-11:30) 11:30-13:00 Přestávka (prohlížení posterů a prezentace kysaných mléčných výrobků firmy DANONE a.s.) 13:00-15:00 Odpolednípřednášky prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.: Srovnání výživové hodnoty mléka a sójových nápojů (13:00-13:45) doc. Ing. Eva Samková, Ph.D., JČU v Českých Budějovicích: Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení (13:45-14:15) MVDr. Halina Matějová, Masarykova univerzita Brno: Aktuální nutriční pohled na mléko a mléčné výrobky (14:15-14:40) doc. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D., Ing. Táňa Lužová, Ph.D.: Cestování za sýry (14:40-15:00)
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Mendelova univerzita v Brně
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
220
Foreign attendee count
0
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce