All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Day with milk at MENDELU

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F12%3A00184838" target="_blank" >RIV/62156489:43210/12:00184838 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.mlekarstvi.cz/" target="_blank" >http://www.mlekarstvi.cz/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Den s mlékem na MENDELU

  • Original language description

    08:55-09:00 Zahájení Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. 09:00-11:30 Dopolední přednášky prof. Ing. Pavel Jelen, Ph.D., University of Alberta, CAN: Jakost mléčných výrobků ve světovém výzkumu a publikacích (09:00-09:50) Ing. Jiří Kopáček, CSc., ČMSM: Mýty o jogurtech (09:50-10:45) doc. Ing. Jiří Štětina, VŠCHT Praha: Syrovátkové bílkoviny - význam ve výživě a fyzikální vlastnosti (10:45-11:30) 11:30-13:00 Přestávka (prohlížení posterů a prezentace kysaných mléčných výrobků firmy DANONE a.s.) 13:00-15:00 Odpolednípřednášky prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.: Srovnání výživové hodnoty mléka a sójových nápojů (13:00-13:45) doc. Ing. Eva Samková, Ph.D., JČU v Českých Budějovicích: Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení (13:45-14:15) MVDr. Halina Matějová, Masarykova univerzita Brno: Aktuální nutriční pohled na mléko a mléčné výrobky (14:15-14:40) doc. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D., Ing. Táňa Lužová, Ph.D.: Cestování za sýry (14:40-15:00)

  • Czech name

    Den s mlékem na MENDELU

  • Czech description

    08:55-09:00 Zahájení Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. 09:00-11:30 Dopolední přednášky prof. Ing. Pavel Jelen, Ph.D., University of Alberta, CAN: Jakost mléčných výrobků ve světovém výzkumu a publikacích (09:00-09:50) Ing. Jiří Kopáček, CSc., ČMSM: Mýty o jogurtech (09:50-10:45) doc. Ing. Jiří Štětina, VŠCHT Praha: Syrovátkové bílkoviny - význam ve výživě a fyzikální vlastnosti (10:45-11:30) 11:30-13:00 Přestávka (prohlížení posterů a prezentace kysaných mléčných výrobků firmy DANONE a.s.) 13:00-15:00 Odpolednípřednášky prof. Ing. Jana Dostálová, CSc.: Srovnání výživové hodnoty mléka a sójových nápojů (13:00-13:45) doc. Ing. Eva Samková, Ph.D., JČU v Českých Budějovicích: Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení (13:45-14:15) MVDr. Halina Matějová, Masarykova univerzita Brno: Aktuální nutriční pohled na mléko a mléčné výrobky (14:15-14:40) doc. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D., Ing. Táňa Lužová, Ph.D.: Cestování za sýry (14:40-15:00)

Classification

  • Type

    M - Conference organization

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    O - Projekt operacniho programu

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Mendelova univerzita v Brně

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    220

  • Foreign attendee count

    0

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce