All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Reference samples preparation, calibration quality assessment and proficiency testing of casein determination using FT infra-red spectroscopy method in milk laboratories.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F10%3A%230000441" target="_blank" >RIV/26788462:_____/10:#0000441 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Příprava referenčních vzorků, posouzení kvality kalibrace a výkonnostní testy stanovení kaseinu metodou infračervené spektroskopie FT v mléčných laboratořích.

  • Original language description

    Certifikovaná uplatněná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupu přípravy referenční sady vzorků; postupu kalibrace nepřímé instrumentální metody MIR-FT pro analýzy koncentrace kaseinu mléka; kontroly výsledků kaseinu prostřednictvím výkonnostních testů; validace metody MIR-FT pro určení kaseinu. Certifikovaná uplatněná metodika podává informace o konkrétním návrhu a metodě efektivnějšího a efektnějšího postupu řízení a kontroly analytické práce v mlékařství. Jsou popsány interpretace k navrženým postupům.

  • Czech name

    Příprava referenčních vzorků, posouzení kvality kalibrace a výkonnostní testy stanovení kaseinu metodou infračervené spektroskopie FT v mléčných laboratořích.

  • Czech description

    Certifikovaná uplatněná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupu přípravy referenční sady vzorků; postupu kalibrace nepřímé instrumentální metody MIR-FT pro analýzy koncentrace kaseinu mléka; kontroly výsledků kaseinu prostřednictvím výkonnostních testů; validace metody MIR-FT pro určení kaseinu. Certifikovaná uplatněná metodika podává informace o konkrétním návrhu a metodě efektivnějšího a efektnějšího postupu řízení a kontroly analytické práce v mlékařství. Jsou popsány interpretace k navrženým postupům.

Classification

  • Type

    N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/ME09081" target="_blank" >ME09081: Research and technological support of keeping and breeding of cattle with dual yield, milk and beef, in Anhui province</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    J06/10

  • Regulation ID

  • Technical parameters

    Číslo udělené certifikace: 2010/5192/SVS. Certifikační orgán: Státní veterinární správa České republiky. Datum certifikace: 8. 12. 2010.

  • Economical parameters

    Je součástí kontroly kvality mléka. Důležitá je i kontrola zvyšování sýrařské výtěžnosti. Zlepšením kvality výsledků může tvořit podíl do 15 % efektu ve smyslu zajištění výtěžnosti suroviny a prevence mlékařských rizik, tedy redukce běžných ztrát.

  • Certification body designation

    Státní veterinární správa České republiky, Slezská 7, 120 56 Praha 2

  • Date of certification

  • Method of use

    C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů