Current knowledge in nutrition, breeding and reproduction in beef cattle
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F18%3AN0000063" target="_blank" >RIV/26788462:_____/18:N0000063 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Aktuální poznatky v oblasti výživy, šlechtění a reprodukce masného skotu
Original language description
Workshop „Aktuální poznatky v oblasti výživy, šlechtění a reprodukce masného skotu“ proběhl 1. 11. 2018 ve firmě Agrovýzkum Rapotín s.r.o. Jeho cílem bylo přiblížit problematiku chovu skotu studentům SOŠ Šumperk. Vystoupili na něm odborníci z Agrovýzkumu Rapotín, kteří studentům představili svou práci a výsledky. Přednesená témata zahrnovala výživu skotu, genetiku a šlechtění a kvalitu masa. Témata přednášek: Mgr. Marie Mrázková, Ph.D. - Obnovená pastva skotu a ovcí v okolí Pradědu. Dr. agr. Hana Krejčová - Genetické hodnocení zvířat (historie, obecné principy a metody) – metody pro odhad plemenné hodnoty, využití v praxi. Mgr. Aleš Dufek - Kvalita hovězího masa. Ing. Oldřich Látal, Ph.D. - Aktuální poznatky ve výživě přežvýkavců.
Czech name
Aktuální poznatky v oblasti výživy, šlechtění a reprodukce masného skotu
Czech description
Workshop „Aktuální poznatky v oblasti výživy, šlechtění a reprodukce masného skotu“ proběhl 1. 11. 2018 ve firmě Agrovýzkum Rapotín s.r.o. Jeho cílem bylo přiblížit problematiku chovu skotu studentům SOŠ Šumperk. Vystoupili na něm odborníci z Agrovýzkumu Rapotín, kteří studentům představili svou práci a výsledky. Přednesená témata zahrnovala výživu skotu, genetiku a šlechtění a kvalitu masa. Témata přednášek: Mgr. Marie Mrázková, Ph.D. - Obnovená pastva skotu a ovcí v okolí Pradědu. Dr. agr. Hana Krejčová - Genetické hodnocení zvířat (historie, obecné principy a metody) – metody pro odhad plemenné hodnoty, využití v praxi. Mgr. Aleš Dufek - Kvalita hovězího masa. Ing. Oldřich Látal, Ph.D. - Aktuální poznatky ve výživě přežvýkavců.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Rapotín
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
25
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce