All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Current knowledge in nutrition, breeding and reproduction in beef cattle

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F18%3AN0000063" target="_blank" >RIV/26788462:_____/18:N0000063 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Aktuální poznatky v oblasti výživy, šlechtění a reprodukce masného skotu

  • Original language description

    Workshop „Aktuální poznatky v oblasti výživy, šlechtění a reprodukce masného skotu“ proběhl 1. 11. 2018 ve firmě Agrovýzkum Rapotín s.r.o. Jeho cílem bylo přiblížit problematiku chovu skotu studentům SOŠ Šumperk. Vystoupili na něm odborníci z Agrovýzkumu Rapotín, kteří studentům představili svou práci a výsledky. Přednesená témata zahrnovala výživu skotu, genetiku a šlechtění a kvalitu masa. Témata přednášek: Mgr. Marie Mrázková, Ph.D. - Obnovená pastva skotu a ovcí v okolí Pradědu. Dr. agr. Hana Krejčová - Genetické hodnocení zvířat (historie, obecné principy a metody) – metody pro odhad plemenné hodnoty, využití v praxi. Mgr. Aleš Dufek - Kvalita hovězího masa. Ing. Oldřich Látal, Ph.D. - Aktuální poznatky ve výživě přežvýkavců.

  • Czech name

    Aktuální poznatky v oblasti výživy, šlechtění a reprodukce masného skotu

  • Czech description

    Workshop „Aktuální poznatky v oblasti výživy, šlechtění a reprodukce masného skotu“ proběhl 1. 11. 2018 ve firmě Agrovýzkum Rapotín s.r.o. Jeho cílem bylo přiblížit problematiku chovu skotu studentům SOŠ Šumperk. Vystoupili na něm odborníci z Agrovýzkumu Rapotín, kteří studentům představili svou práci a výsledky. Přednesená témata zahrnovala výživu skotu, genetiku a šlechtění a kvalitu masa. Témata přednášek: Mgr. Marie Mrázková, Ph.D. - Obnovená pastva skotu a ovcí v okolí Pradědu. Dr. agr. Hana Krejčová - Genetické hodnocení zvířat (historie, obecné principy a metody) – metody pro odhad plemenné hodnoty, využití v praxi. Mgr. Aleš Dufek - Kvalita hovězího masa. Ing. Oldřich Látal, Ph.D. - Aktuální poznatky ve výživě přežvýkavců.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Rapotín

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    25

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce