Beef quality.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F18%3AN0000007" target="_blank" >RIV/26788462:_____/18:N0000007 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalita hovězího masa.
Original language description
DUFEK, A. (2018): Kvalita hovězího masa. Prezentace na workshopu: Látal a kol. 2018: Aktuální poznatky v oblasti výživy, šlechtění a reprodukce masného skotu, Rapotín. Prezentace představila výsledky zejména vlastního výzkumu kvality masa do roku 2017, včetně hodnocení profilu mastných kyselin.
Czech name
Kvalita hovězího masa.
Czech description
DUFEK, A. (2018): Kvalita hovězího masa. Prezentace na workshopu: Látal a kol. 2018: Aktuální poznatky v oblasti výživy, šlechtění a reprodukce masného skotu, Rapotín. Prezentace představila výsledky zejména vlastního výzkumu kvality masa do roku 2017, včetně hodnocení profilu mastných kyselin.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů