Organizing workshops in Rapotin to raise awareness of the highest quality beef in the Czech public.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F18%3AN0000008" target="_blank" >RIV/26788462:_____/18:N0000008 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pořádání workshopů v Rapotíně ke zvyšování povědomí o hovězím mase nejvyšší kvality u české veřejnosti.
Original language description
DUFEK, A.(2018): Pořádání workshopů v Rapotíně ke zvyšování povědomí o hovězím mase nejvyšší kvality u české veřejnosti.. Výzkum v chovu skotu, sv. 222, č. 4, s. 20-26. Článek pojednává o výsledcích a workshopech v masné laboratoři, jejichž účelem bylo poskytnout účastníkům informace o našem výzkumu v oblasti užitkového křížení, výživy, vlivu pohlaví, plemene, etologii a zrání hovězího masa na jeho křehkost, coby jedné z nejdůležitějších vlastností hovězího steaku. Účastníci ochutnávali grilované hovězí z různých kategorií zvířat a srovnávali svoje senzorické vjemy s naměřenými hodnotami. Střižná síla a výsledky výzkumu zootechnických vlivů byly představeny s pomocí obrázků, grafů a komentářů.
Czech name
Pořádání workshopů v Rapotíně ke zvyšování povědomí o hovězím mase nejvyšší kvality u české veřejnosti.
Czech description
DUFEK, A.(2018): Pořádání workshopů v Rapotíně ke zvyšování povědomí o hovězím mase nejvyšší kvality u české veřejnosti.. Výzkum v chovu skotu, sv. 222, č. 4, s. 20-26. Článek pojednává o výsledcích a workshopech v masné laboratoři, jejichž účelem bylo poskytnout účastníkům informace o našem výzkumu v oblasti užitkového křížení, výživy, vlivu pohlaví, plemene, etologii a zrání hovězího masa na jeho křehkost, coby jedné z nejdůležitějších vlastností hovězího steaku. Účastníci ochutnávali grilované hovězí z různých kategorií zvířat a srovnávali svoje senzorické vjemy s naměřenými hodnotami. Střižná síla a výsledky výzkumu zootechnických vlivů byly představeny s pomocí obrázků, grafů a komentářů.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů