All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Important effects on quality of steaks from beef-the effect of the breed.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F18%3AN0000003" target="_blank" >RIV/26788462:_____/18:N0000003 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Důležité činitele ovlivňující kvalitu steaků připravovaných z hovězího masa-vliv plemene.

  • Original language description

    Účelem uspořádání workshopu v masné laboratoři bylo poskytnout účastníkům informace o našem výzkumu v oblasti užitkového křížení, výživy, dále o zrání hovězího masa a zejména o vlivu plemene na křehkost masa, coby jedné z nejdůležitějších vlastností hovězího steaku. Kalibrovaný texturometr s nožem ve tvaru obráceného písmene V byl použit k demonstrování velikosti střižné síly při přetínání grilovaného masa. Účastníci ochutnávali grilované hovězí z různých kategorií zvířat a srovnávali svoje senzorické vjemy s naměřenými hodnotami. Střižná síla a výsledky výzkumu zootechnických vlivů byly představeny s pomocí obrázků, grafů a komentářů.

  • Czech name

    Důležité činitele ovlivňující kvalitu steaků připravovaných z hovězího masa-vliv plemene.

  • Czech description

    Účelem uspořádání workshopu v masné laboratoři bylo poskytnout účastníkům informace o našem výzkumu v oblasti užitkového křížení, výživy, dále o zrání hovězího masa a zejména o vlivu plemene na křehkost masa, coby jedné z nejdůležitějších vlastností hovězího steaku. Kalibrovaný texturometr s nožem ve tvaru obráceného písmene V byl použit k demonstrování velikosti střižné síly při přetínání grilovaného masa. Účastníci ochutnávali grilované hovězí z různých kategorií zvířat a srovnávali svoje senzorické vjemy s naměřenými hodnotami. Střižná síla a výsledky výzkumu zootechnických vlivů byly představeny s pomocí obrázků, grafů a komentářů.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40500 - Other agricultural sciences

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Rapotín

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    24

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce