Sensory evaluation of meat from the high roast wagyu breed and crossbreeds of meat breeds
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F21%3AN0000031" target="_blank" >RIV/26788462:_____/21:N0000031 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2021/3/bull_3_2021_61-63_chovancova.pdf" target="_blank" >http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2021/3/bull_3_2021_61-63_chovancova.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorické hodnocení masa z vysokého roštěnce plemene wagyu a kříženců masných plemen
Original language description
Dne 17. června 2021 byl v malém sále společnosti Agrovýzkum Rapotín s.r.o. uspořádán seminář na téma Senzorické hodnocení masa z vysokého roštěnce plemene wagyu a kříženců masných plemen. Seminář byl zaměřen na účastníky z řad široké i odborné veřejnosti, kteří mají zájem o produkci hovězího masa a zároveň chtějí ochutnat nevšední maso od japonského plemene wagyu, které je v České republice stále raritou.
Czech name
Senzorické hodnocení masa z vysokého roštěnce plemene wagyu a kříženců masných plemen
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TJ04000198" target="_blank" >TJ04000198: Influence of selenium and vitamin E in wagyu hybrids on reproductive properties and meat performance</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů