Comparison of different methods for starch content measurement in light of needs of the grain purchasers and distilleries
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F27184145%3A_____%2F08%3A0R000408" target="_blank" >RIV/27184145:_____/08:0R000408 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Porovnání různých metod stanovení škrobu z hlediska potřeb výkupních organizací a lihovarů
Original language description
Byla posuzována vhodnost klasického stanovení obsahu škrobu pro zjištění výtěžnosti bioetanolu. Byly posuzovány alternativní metody pro zjištění výtěžnosti bioetanolu.
Czech name
Porovnání různých metod stanovení škrobu z hlediska potřeb výkupních organizací a lihovarů
Czech description
Byla posuzována vhodnost klasického stanovení obsahu škrobu pro zjištění výtěžnosti bioetanolu. Byly posuzovány alternativní metody pro zjištění výtěžnosti bioetanolu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1G58076" target="_blank" >1G58076: Starch and protein characteristics in wheat for industrial utilization; donors of valuable characters, recommendation of cultivars and appropriate growing technologies.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
17. Odborný seminář k jakosti potravinářských a krmivářských produktů Qualima 2008
ISBN
978-80-254-3028-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
MEZOS, s.r.o.
Place of publication
Hradec Králové
Event location
Pardubice
Event date
Jan 1, 2008
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—