A set of innovated gastro-technological procedures for the preparation, preservation, and refreshment of dishes
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F28627369%3A_____%2F22%3AN0000002" target="_blank" >RIV/28627369:_____/22:N0000002 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sada inovovaných gastro-technologických postupů přípravy, konzervace a refreshe jídel
Original language description
Ve spolupráci s různými gastro-technologickými experty byla sestavena databáze několika set jídel, včetně inovovaného technologického postupu jejich přípravy/kompletace pro účely cloudové kuchyně. Tyto postupy byly také otestovány za reálného provozu a případně dále upravovány.
Czech name
Sada inovovaných gastro-technologických postupů přípravy, konzervace a refreshe jídel
Czech description
—
Classification
Type
X - Unclassified
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/FX03030179" target="_blank" >FX03030179: Digital innovation of the cloud kitchen processes</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů