All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Basics of healthy nutrition in practice

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F46747885%3A24510%2F22%3A00010897" target="_blank" >RIV/46747885:24510/22:00010897 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://etul.publi.cz/book/2563-zaklady-zdrave-vyzivy-v-praxi" target="_blank" >https://etul.publi.cz/book/2563-zaklady-zdrave-vyzivy-v-praxi</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Základy zdravé výživy v praxi

  • Original language description

    Tato publikace je určena pro studenty sportovně-tělovýchovných studijních programů jako podpůrný text při studiu zdravé výživy, kde se seznámí se základy, a to od začátku v nutném definování terminologie, základního přehledu živin a potravin v kontextu zdraví člověka, přes výživu u specifických skupin, až po ukázkové zdravé recepty. Cílem této publikace není počítání kalorií, ale prioritně umět převést teorii o výživě do řeči jídla, orientovat se v nabídce potravin na trhu a doporučit konkrétní kroky v úpravě jídelníčku různých věkových skupin.

  • Czech name

    Základy zdravé výživy v praxi

  • Czech description

    Tato publikace je určena pro studenty sportovně-tělovýchovných studijních programů jako podpůrný text při studiu zdravé výživy, kde se seznámí se základy, a to od začátku v nutném definování terminologie, základního přehledu živin a potravin v kontextu zdraví člověka, přes výživu u specifických skupin, až po ukázkové zdravé recepty. Cílem této publikace není počítání kalorií, ale prioritně umět převést teorii o výživě do řeči jídla, orientovat se v nabídce potravin na trhu a doporučit konkrétní kroky v úpravě jídelníčku různých věkových skupin.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    30308 - Nutrition, Dietetics

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    O - Projekt operacniho programu

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů