All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Comparison of views of operators of gastronomic facilities and their visitors to gastrotourism

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19240%2F17%3AA0000185" target="_blank" >RIV/47813059:19240/17:A0000185 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Komparace názorů provozovatelů gastronomických zařízení a jejich návštěvníků na gastroturismus

  • Original language description

    Vybraná témata publikace jsou zaměřena na problematiku gastronomie, gastroturismu a kulinářského cestovního ruchu. Autoři věnovali prioritně pozornost gastronomii a jejímu vlivu na rozvoj regionu. Turista zaměřený na kulinářství považuje tyto zážitky za velký přínos. Gastronomie může být spojena s dalšími produkty kulturního cestovního ruchu, jako je heritage turismus, tedy zájem návštěvníků o kulturní dědictví.

  • Czech name

    Komparace názorů provozovatelů gastronomických zařízení a jejich návštěvníků na gastroturismus

  • Czech description

    Vybraná témata publikace jsou zaměřena na problematiku gastronomie, gastroturismu a kulinářského cestovního ruchu. Autoři věnovali prioritně pozornost gastronomii a jejímu vlivu na rozvoj regionu. Turista zaměřený na kulinářství považuje tyto zážitky za velký přínos. Gastronomie může být spojena s dalšími produkty kulturního cestovního ruchu, jako je heritage turismus, tedy zájem návštěvníků o kulturní dědictví.

Classification

  • Type

    C - Chapter in a specialist book

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    50901 - Other social sciences

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Book/collection name

    Gastronomie a cestovní ruch

  • ISBN

    9788075102409

  • Number of pages of the result

    19

  • Pages from-to

    123-140

  • Number of pages of the book

    196

  • Publisher name

    Slezská univerzita v Opavě

  • Place of publication

    Opava

  • UT code for WoS chapter