All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Regional gastronomy as a means to promote tourism in the Moravian-Silesian region

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19520%2F14%3A%230002578" target="_blank" >RIV/47813059:19520/14:#0002578 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Regionální gastronomie v Moravskoslezském kraji jako prostředek pro podporu cestovního ruchu.

  • Original language description

    Cílem příspěvku je vytyčit základní předpoklady v regionu pro regionální gastronomii a zhodnotit tak, zda je v Moravskoslezském kraji možnost tento směr rozvíjet a podpořit tak cestovní ruch. Článek pracuje s metodami SWOT analýza a regionální analýza. Vúvodu jsou věnovány kapitoly teoretickým výstupům. V praktické části následuje zhodnocení potenciálu oblasti pro cestovní ruch. Na základě provedené regionální analýzy, která byla zaměřena na popis geografických, demografických a kulturních předpokladůoblasti, můžeme hovořit o tom, že Moravskoslezský kraj má předpoklady pro rozvoj regionální gastronomie.

  • Czech name

    Regionální gastronomie v Moravskoslezském kraji jako prostředek pro podporu cestovního ruchu.

  • Czech description

    Cílem příspěvku je vytyčit základní předpoklady v regionu pro regionální gastronomii a zhodnotit tak, zda je v Moravskoslezském kraji možnost tento směr rozvíjet a podpořit tak cestovní ruch. Článek pracuje s metodami SWOT analýza a regionální analýza. Vúvodu jsou věnovány kapitoly teoretickým výstupům. V praktické části následuje zhodnocení potenciálu oblasti pro cestovní ruch. Na základě provedené regionální analýzy, která byla zaměřena na popis geografických, demografických a kulturních předpokladůoblasti, můžeme hovořit o tom, že Moravskoslezský kraj má předpoklady pro rozvoj regionální gastronomie.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    JJ - Other materials

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    XVII. Mezinárodní kolokvium o regionálních vědách

  • ISBN

    978-80-210-6840-7

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    8

  • Pages from-to

    887-894

  • Publisher name

    Masarykova univerzita

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Hustopeče

  • Event date

    Jun 19, 2014

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article