All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Modular Book 1 - Provision of catering services

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19520%2F14%3A%230002637" target="_blank" >RIV/47813059:19520/14:#0002637 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Modulová kniha 1 - Poskytování stravovacích služeb

  • Original language description

    Poskytování stravovacích služeb je nedílnou součástí služeb cestovního ruchu. V Modulové knize 1 je věnována pozornost hygieně a výživě, kvalitě a bezpečnosti potravin, zbožíznalství, stravovacímu úseku hotelu, komunikaci s hostem a počítačovým aplikacím. V příspěvku se věnuji výpočtovým úlohám, které zahrnují výpočet energetické hodnoty potravin, výpočet body mass indexu (BMI), výpočet promile alkoholu v krvi, výpočet spotřební daně z lihu a DPH u alkoholických nápojů a výpočtu prodejní ceny pokrmů přirážkou k nákladům.

  • Czech name

    Modulová kniha 1 - Poskytování stravovacích služeb

  • Czech description

    Poskytování stravovacích služeb je nedílnou součástí služeb cestovního ruchu. V Modulové knize 1 je věnována pozornost hygieně a výživě, kvalitě a bezpečnosti potravin, zbožíznalství, stravovacímu úseku hotelu, komunikaci s hostem a počítačovým aplikacím. V příspěvku se věnuji výpočtovým úlohám, které zahrnují výpočet energetické hodnoty potravin, výpočet body mass indexu (BMI), výpočet promile alkoholu v krvi, výpočet spotřební daně z lihu a DPH u alkoholických nápojů a výpočtu prodejní ceny pokrmů přirážkou k nákladům.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    AE - Management, administration and clerical work

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník recenzovaných příspěvků z konference projektu Modernizace výuky gastronomie, hotelnictví a turismu jako návrh inovace vzdělávacích programů VOŠ, Střední škola hotelnictví a služeb a VOŠ, p. o., Opava

  • ISBN

    978-80-263-0707-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    8

  • Pages from-to

    32-40

  • Publisher name

    Tribun EU, s.r.o.

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Jun 26, 2014

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article