All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Marketing Research of Demand In The Catering Services Market On The Example Of A Specific Customer Segment

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19520%2F15%3A%230003747" target="_blank" >RIV/47813059:19520/15:#0003747 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Průzkum spokojenosti specifického segmentu klientů s nabídkou služeb veřejného stravování v České republice

  • Original language description

    Celiakie je autoimunitní onemocnění postihující všechny věkové skupiny. Jedinou možnou léčbou je dodržování bezlepkové diety. Článek pojednává o úskalích, na která naráží osoba s celiakií během veřejného stavování. Cílem článku je analyzovat spokojenostceliaků s nabídkou v hromadných stravovacích zařízení otevřeného typu, tj. restauracích, v České republice v návaznosti na nové Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU. Tato nová evropská právní úprava přináší provozovatelům zařízení společného stravování konkrétně stanovenou povinnost uvádět alergeny obsažené v nabízených pokrmech. Jedná se o velmi aktuální téma, protože tato povinnost vznikla dnem nabytí účinnosti Nařízení, 13. 12. 2014.

  • Czech name

    Průzkum spokojenosti specifického segmentu klientů s nabídkou služeb veřejného stravování v České republice

  • Czech description

    Celiakie je autoimunitní onemocnění postihující všechny věkové skupiny. Jedinou možnou léčbou je dodržování bezlepkové diety. Článek pojednává o úskalích, na která naráží osoba s celiakií během veřejného stavování. Cílem článku je analyzovat spokojenostceliaků s nabídkou v hromadných stravovacích zařízení otevřeného typu, tj. restauracích, v České republice v návaznosti na nové Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU. Tato nová evropská právní úprava přináší provozovatelům zařízení společného stravování konkrétně stanovenou povinnost uvádět alergeny obsažené v nabízených pokrmech. Jedná se o velmi aktuální téma, protože tato povinnost vznikla dnem nabytí účinnosti Nařízení, 13. 12. 2014.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    AE - Management, administration and clerical work

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník recenzovaných příspěvků ze 4. Mezinárodní vědecké konference aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu 2015

  • ISBN

    978-80-7510-140-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    11

  • Pages from-to

    280-290

  • Publisher name

    SU Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

  • Place of publication

    Tábor

  • Event location

    Tábor

  • Event date

    Apr 9, 2015

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article