Marketing Research of Demand In The Catering Services Market On The Example Of A Specific Customer Segment
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19520%2F15%3A%230003747" target="_blank" >RIV/47813059:19520/15:#0003747 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Průzkum spokojenosti specifického segmentu klientů s nabídkou služeb veřejného stravování v České republice
Original language description
Celiakie je autoimunitní onemocnění postihující všechny věkové skupiny. Jedinou možnou léčbou je dodržování bezlepkové diety. Článek pojednává o úskalích, na která naráží osoba s celiakií během veřejného stavování. Cílem článku je analyzovat spokojenostceliaků s nabídkou v hromadných stravovacích zařízení otevřeného typu, tj. restauracích, v České republice v návaznosti na nové Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU. Tato nová evropská právní úprava přináší provozovatelům zařízení společného stravování konkrétně stanovenou povinnost uvádět alergeny obsažené v nabízených pokrmech. Jedná se o velmi aktuální téma, protože tato povinnost vznikla dnem nabytí účinnosti Nařízení, 13. 12. 2014.
Czech name
Průzkum spokojenosti specifického segmentu klientů s nabídkou služeb veřejného stravování v České republice
Czech description
Celiakie je autoimunitní onemocnění postihující všechny věkové skupiny. Jedinou možnou léčbou je dodržování bezlepkové diety. Článek pojednává o úskalích, na která naráží osoba s celiakií během veřejného stavování. Cílem článku je analyzovat spokojenostceliaků s nabídkou v hromadných stravovacích zařízení otevřeného typu, tj. restauracích, v České republice v návaznosti na nové Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU. Tato nová evropská právní úprava přináší provozovatelům zařízení společného stravování konkrétně stanovenou povinnost uvádět alergeny obsažené v nabízených pokrmech. Jedná se o velmi aktuální téma, protože tato povinnost vznikla dnem nabytí účinnosti Nařízení, 13. 12. 2014.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AE - Management, administration and clerical work
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník recenzovaných příspěvků ze 4. Mezinárodní vědecké konference aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu 2015
ISBN
978-80-7510-140-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
11
Pages from-to
280-290
Publisher name
SU Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě
Place of publication
Tábor
Event location
Tábor
Event date
Apr 9, 2015
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—