The influence of seeds heating on the germination and the proportion of Fodder Mallow (Malva verticillata L.) hard seeds
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F48532452%3A_____%2F06%3AE0005274" target="_blank" >RIV/48532452:_____/06:E0005274 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60460709:_____/06:E0005274 RIV/61389030:_____/06:E0005274 RIV/60461373:_____/06:E0005274 RIV/60109807:_____/06:E0005274
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
GOTTWALDOVÁ, P., PELIKÁN, J.: Vliv tepelné úpravy osiva na klíčivost a podíl tvrdých semen krmného slézu (Malva verticillata L.), 2006
Original language description
Z výsledků vyplývá, že semena krmného slézu (Malva verticillata L.) nejlépe klíčila v teplotním rozmezí 60 až 70oC. K zahřívání osiva stačí dvě hodiny.
Czech name
GOTTWALDOVÁ, P., PELIKÁN, J.: Vliv tepelné úpravy osiva na klíčivost a podíl tvrdých semen krmného slézu (Malva verticillata L.), 2006
Czech description
Z výsledků vyplývá, že semena krmného slézu (Malva verticillata L.) nejlépe klíčila v teplotním rozmezí 60 až 70oC. K zahřívání osiva stačí dvě hodiny.
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3056" target="_blank" >QF3056: Vigor of seeds,quality of planting material and their significance for standard and selected special crops for plant breeding,seed production and for plant producers</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
—
Publisher/client name
—
Version
Neuveden
Carrier ID
—