New methods for silage evaluating
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F07%3A8P006005" target="_blank" >RIV/49608851:_____/07:8P006005 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nové metody hodnocení siláží
Original language description
Stav hodnocení krmiv v ČR. Vývoj hodnocení krmiv ve francouzském PDI systému. Porovnání PDI systému používaného c ČR a ve Francii. Hodnocení siláží v rámci francouzského PDI systému.
Czech name
Nové metody hodnocení siláží
Czech description
Stav hodnocení krmiv v ČR. Vývoj hodnocení krmiv ve francouzském PDI systému. Porovnání PDI systému používaného c ČR a ve Francii. Hodnocení siláží v rámci francouzského PDI systému.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1B44037" target="_blank" >1B44037: The Conroll of Process of Milk and Chees Quality by the Essencial Amino Acids Supplementation.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Výkrm skotu a nové metody hodnocení konzervovaných krmiv (významné faktory kvality hovězího masa a jeho zpracování)
ISBN
978-80-903142-9-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
61-65
Publisher name
Výzkumný ústav pro chov skotu, s.r.o., Rapotín
Place of publication
Rapotín
Event location
Pohořelice
Event date
Sep 6, 2007
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—