Information system IS QL for milk assessment
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F08%3A%230000197" target="_blank" >RIV/49608851:_____/08:#0000197 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Informační systém IS QL pro oceňování mléka
Original language description
Odborná práce o systému zaměřeném na nejlepší způsob jak zlepšovat kontinuálně kvalitu mléčných výrobků. Zahrnuje důsledně všechny změny kvality suroviny do proplácení syrového mléka. Byl vyvinut algoritmus (Program IS QL ? Oceňování mléka): SQSM je souhrn logicky orientovaných DX dělený počtem skutečně použitých MQI; DX = (IND ? x)/sx; IND = individuální hodnota ukazatele kvality mléka (MQI) dodavatele, x = měsíční průměr MQI příslušného dodavatele mléka včetně IND; sx = jeho směrodatná odchylka. SQSMmůže důsledně zohlednit změny kvality mléka v jeho ceně. Program IS QL ? Oceňování mléka stanovuje objektivně cenu podle MQI a jejich technologických vah prostřednictvím příslušného algoritmu.
Czech name
Informační systém IS QL pro oceňování mléka
Czech description
Odborná práce o systému zaměřeném na nejlepší způsob jak zlepšovat kontinuálně kvalitu mléčných výrobků. Zahrnuje důsledně všechny změny kvality suroviny do proplácení syrového mléka. Byl vyvinut algoritmus (Program IS QL ? Oceňování mléka): SQSM je souhrn logicky orientovaných DX dělený počtem skutečně použitých MQI; DX = (IND ? x)/sx; IND = individuální hodnota ukazatele kvality mléka (MQI) dodavatele, x = měsíční průměr MQI příslušného dodavatele mléka včetně IND; sx = jeho směrodatná odchylka. SQSMmůže důsledně zohlednit změny kvality mléka v jeho ceně. Program IS QL ? Oceňování mléka stanovuje objektivně cenu podle MQI a jejich technologických vah prostřednictvím příslušného algoritmu.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF4003" target="_blank" >QF4003: The development of the system for the consistent evaluation and payment of the raw milk as the support of the prevention of the connected hygienical and economical risks.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výzkum v chovu skotu
ISSN
0139-7265
e-ISSN
—
Volume of the periodical
50
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—