Comparison of quality of corn silage in dependence on genetic modification and contamination with Fusarium strains.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F08%3A%230000217" target="_blank" >RIV/49608851:_____/08:#0000217 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Porovnání kvality kukuřičné siláže v závislosti na genetické modifikaci a kontaminaci Fusariovými kmeny
Original language description
Cílem studie bylo zjistit rozdíly v kvalitě siláže vyrobené z běžného kukuřičného hybridu, Bt hybridu a Bt hybridu uměle infikovaného Fusariovými kmeny.
Czech name
Porovnání kvality kukuřičné siláže v závislosti na genetické modifikaci a kontaminaci Fusariovými kmeny
Czech description
Cílem studie bylo zjistit rozdíly v kvalitě siláže vyrobené z běžného kukuřičného hybridu, Bt hybridu a Bt hybridu uměle infikovaného Fusariovými kmeny.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1B53043" target="_blank" >1B53043: The production of quality and safe cereal products using different control strategies of maize and store products.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Výživa dojnic
ISBN
978-80-87144-02-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
Agrovýzkum Rapotín, s.r.o.
Place of publication
Rapotín
Event location
Pohořelice
Event date
Jun 5, 2008
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—