All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Effective MIR-FT technique calibration for sreening of milk freezing point equivalent value in milk laboratories on the basis of reference values from proficiency testing

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F12%3A%230000546" target="_blank" >RIV/49608851:_____/12:#0000546 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/26722861:_____/12:NBMRZN12

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Efektivní kalibrace techniky MIR-FT pro screening hodnoty ekvivalentu bodu mrznutí mléka v mléčných laboratořích na bázi referenčních hodnot výkonnostních testů

  • Original language description

    Certifikovaná uplatněná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupu efektivní retrospektivní kalibrace nepřímé instrumentální metody MIR-FT pro stanovení ekvivalentu bodu mrznutí mléka (EBMM); kontroly výsledků EBMM prostřednictvím výkonnostníchtestů; validace metody MIR-FT pro určení EBMM. Certifikovaná uplatněná metodika podává informace o konkrétním návrhu a metodě efektivnějšího a efektnějšího postupu řízení a kontroly analytické práce v mlékařství. Jsou popsány interpretace k navrženým postupům.

  • Czech name

    Efektivní kalibrace techniky MIR-FT pro screening hodnoty ekvivalentu bodu mrznutí mléka v mléčných laboratořích na bázi referenčních hodnot výkonnostních testů

  • Czech description

    Certifikovaná uplatněná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupu efektivní retrospektivní kalibrace nepřímé instrumentální metody MIR-FT pro stanovení ekvivalentu bodu mrznutí mléka (EBMM); kontroly výsledků EBMM prostřednictvím výkonnostníchtestů; validace metody MIR-FT pro určení EBMM. Certifikovaná uplatněná metodika podává informace o konkrétním návrhu a metodě efektivnějšího a efektnějšího postupu řízení a kontroly analytické práce v mlékařství. Jsou popsány interpretace k navrženým postupům.

Classification

  • Type

    N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/LA09030" target="_blank" >LA09030: Cooperation and membership in international professional organizations ICAR and AFEMA</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    INGO LA 09030 CM 21

  • Regulation ID

    SVS/2012/043471-G

  • Technical parameters

    Validace věrohodnosti výsledků měření nepřímých metod pro bod mrznutí mléka pro kontrolu kvality mléka a poradenství ke kvalitě mléka a zdravotnímu stavu krav. Provádí se v rutinních mléčných laboratořích kontroly užitkovosti a kvality mléka.

  • Economical parameters

    Ekonomický dopad zlepšením kvality výsledků může tvořit do 10 % efektu zajištění zlepšené kontroly kvality mléka a prevence ztrát způsobených nedostatkem informací. Případné ztráty je obtížné vyčíslit, neboť závisí na objemu produkce. Na úrovni ČR se může jednat o částky v řádu milionů.

  • Certification body designation

    Státní veterinární správa, Slezská 7/100, 120 56 Praha 2

  • Date of certification

  • Method of use

    C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů