Freshwater fish lipid composition and their importance for human nutrition
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F06%3A00007232" target="_blank" >RIV/60076658:12220/06:00007232 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě
Original language description
Příjem vysoce nenasycených mastných kyselin EPA a DHA je potřebný pro lidské zdraví. Doporučovaná denní dávka není v ČR naplněna. Většina druhů sladkovodních ryb představuje méně bohatý zdroj těchto kyselin než ryby mořské.
Czech name
Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě
Czech description
Příjem vysoce nenasycených mastných kyselin EPA a DHA je potřebný pro lidské zdraví. Doporučovaná denní dávka není v ČR naplněna. Většina druhů sladkovodních ryb představuje méně bohatý zdroj těchto kyselin než ryby mořské.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
GL - Fishery
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
80-7040-901-0
Number of pages
57
Publisher name
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta
Place of publication
České Budějovice
UT code for WoS book
—