The contemporary state of iodine content in milk in regions of south and southeast Bohemia.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F06%3A00007270" target="_blank" >RIV/60076658:12220/06:00007270 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
The contemporary state of iodine content in milk in regions of south and southeast Bohemia.
Original language description
The analyzes documented differences in iodine given by the level of supplementation of mineral additives do feed ration dairy cows. From the aspect of the humans the results describe milk as a partly above-standard source of iodine. These findings suggest to carry out the regulation and permanent control of compensatory measures in dairy cow nutrition.
Czech name
Současný stav obsahu jodu v mléce v jižní a jihovýchodní oblasti Čech.
Czech description
Analýzy dokumentují rozdíly v příjmu jodu jeho suplementací do krmných dávek dojených krav. Z hlediska lidské výživy mléko poskytuje nadstandardní příjem jodu. Výsledky odrážejí potřebu regulace a stálé kontroly obsahu jodu v krmných dávkách dojnic, zejména v minerálních krmných doplňcích.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Macro and Trace Elements, Leipzig 27.9.2006
ISBN
1430-9637
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
619-620
Publisher name
Schubert - Verlag
Place of publication
Leipzig
Event location
Friedrich Schiller university Jena
Event date
Jan 1, 2006
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—