Potatoes
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F08%3A00009521" target="_blank" >RIV/60076658:12220/08:00009521 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Brambory
Original language description
Brambory představují nedílnou součást jídelníčku většiny obyvatel České republiky. Kapitola "Brambory" v knize Kvalita rostlinných produktů na prahu 3. tisíciletí pojednává o hlízách brambor z pohledu jejich kvality, tedy souboru specifických znaků, které jsou vyžadovány od hlíz určených ke konkrétnímu užití spotřebitelem (konzumentem nebo zpracovatelem). V kapitole lze nalézt souhrné informace týkající se látkového složení, nutriční hodnoty brambor, faktorů ovlivňujících kvalitu apod. Diskutovány jsoukvalitativní parametry konzumních i průmyloslových brambor a také přehled nových legislativních požadavků na brambory a výrobky z nich.The chapter ?Potatoes? presented in the book ?Quality of plant product on the beginning of 3rd century? summarized theinformation about qualitative
Czech name
Brambory
Czech description
Brambory představují nedílnou součást jídelníčku většiny obyvatel České republiky. Kapitola "Brambory" v knize Kvalita rostlinných produktů na prahu 3. tisíciletí pojednává o hlízách brambor z pohledu jejich kvality, tedy souboru specifických znaků, které jsou vyžadovány od hlíz určených ke konkrétnímu užití spotřebitelem (konzumentem nebo zpracovatelem). V kapitole lze nalézt souhrné informace týkající se látkového složení, nutriční hodnoty brambor, faktorů ovlivňujících kvalitu apod. Diskutovány jsoukvalitativní parametry konzumních i průmyloslových brambor a také přehled nových legislativních požadavků na brambory a výrobky z nich.The chapter ?Potatoes? presented in the book ?Quality of plant product on the beginning of 3rd century? summarized theinformation about qualitative
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Kvalita rostlinných produktů na prahu 3. tisíciletí
ISBN
978-80-86576-28-2
Number of pages of the result
17
Pages from-to
—
Number of pages of the book
327
Publisher name
Výzkumný ústav pivovarnický a sladařský, Komise jakosti rost
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—