All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Potential of potato proteins within the framwork of Solanum genus

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F15%3AN0000011" target="_blank" >RIV/60109807:_____/15:N0000011 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60076658:12220/15:43891303 RIV/60076658:12220/15:43892100 RIV/00216224:14740/15:00094336

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Potenciál bílkovin hlíz brambor v rámci rodu Solanum

  • Original language description

    Potenciál bílkovin hlíz brambor v rámci rodu Solanum Kniha shrnuje současné dostupné informace o charakteristice a využití bílkovin bramborových hlíz a přináší nové informace o vlastním výzkumu autorů se zaměřením na bílkoviny hlíz kulturních a planých druhů brambor. Kniha v jednotlivých kapitolách informuje o klasifikaci bílkovin bramborových hlíz, charakterizuje bílkoviny přítomné v hlízách planých a netradičních kulturních druhů, zabývá se vlivem pěstitelské technologie na kvalitu a obsah bramborových bílkovin, řeší postupy izolace bílkovin z hlízové vody a možnosti využití bílkovinných izolátů v různých oborech.

  • Czech name

    Potenciál bílkovin hlíz brambor v rámci rodu Solanum

  • Czech description

    Potenciál bílkovin hlíz brambor v rámci rodu Solanum Kniha shrnuje současné dostupné informace o charakteristice a využití bílkovin bramborových hlíz a přináší nové informace o vlastním výzkumu autorů se zaměřením na bílkoviny hlíz kulturních a planých druhů brambor. Kniha v jednotlivých kapitolách informuje o klasifikaci bílkovin bramborových hlíz, charakterizuje bílkoviny přítomné v hlízách planých a netradičních kulturních druhů, zabývá se vlivem pěstitelské technologie na kvalitu a obsah bramborových bílkovin, řeší postupy izolace bílkovin z hlízové vody a možnosti využití bílkovinných izolátů v různých oborech.

Classification

  • Type

    B - Specialist book

  • CEP classification

    GC - Plant growing, crop rotation

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI91A069" target="_blank" >QI91A069: Evaluation of wild potato tuber proteins potential for utilization in potato (Solanum tuberosum L.) breeding and biotechnological applications</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

    978-80-87111-42-0

  • Number of pages

    142

  • Publisher name

    Kurent České Budějovice

  • Place of publication

    České Budějovice

  • UT code for WoS book