All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Proteins of Potato tubers (Solanum tuberosum L.)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F07%3A8P001579" target="_blank" >RIV/60076658:12220/07:8P001579 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60076658:12220/07:8P000904

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Bílkoviny hlíz bramboru (Solanum tuberosum L.)

  • Original language description

    Vědecká monografie shrnuje výsledky dosavadního výzkumu, které se týkají vlastností hlízových bílkovin brambor, vlivu nejvýznamnějších faktorů na kvalitu a kvantitu hlízových bílkovin, možností izolace hlízových bílkovin z hlízové vody a uplatněním polymorfismu hlízových bílkovin pro charakterizaci a identifikaci odrůd brambor. V práci jsou shrnuty výzkumy významných zahraničních pracovišť, která se zabývají danou problematikou a taktéž jsou v monografii prezentovány vlastní výsledky autorů.

  • Czech name

    Bílkoviny hlíz bramboru (Solanum tuberosum L.)

  • Czech description

    Vědecká monografie shrnuje výsledky dosavadního výzkumu, které se týkají vlastností hlízových bílkovin brambor, vlivu nejvýznamnějších faktorů na kvalitu a kvantitu hlízových bílkovin, možností izolace hlízových bílkovin z hlízové vody a uplatněním polymorfismu hlízových bílkovin pro charakterizaci a identifikaci odrůd brambor. V práci jsou shrnuty výzkumy významných zahraničních pracovišť, která se zabývají danou problematikou a taktéž jsou v monografii prezentovány vlastní výsledky autorů.

Classification

  • Type

    B - Specialist book

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

    978-80-7394-036-2

  • Number of pages

    115

  • Publisher name

    Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

  • Place of publication

    České Budějovice

  • UT code for WoS book