Minimalisation of nitrit-ions in saussages ? colouring with antioxidants.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F10%3A00012582" target="_blank" >RIV/60076658:12220/10:00012582 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Minimalizace obsahu dusitanových iontů v masných výrobcích ? barvení pomocí antioxidantů
Original language description
Cílem práce bylo minimalizovat obsah dusitanů a jejich iontů v mase, aniž by toto snížení mělo vliv na barvu výrobku a její stabilitu.
Czech name
Minimalizace obsahu dusitanových iontů v masných výrobcích ? barvení pomocí antioxidantů
Czech description
Cílem práce bylo minimalizovat obsah dusitanů a jejich iontů v mase, aniž by toto snížení mělo vliv na barvu výrobku a její stabilitu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Hygiena a technologie potravin, XL. Lenfeldovy a Höklovy dny?
ISBN
978-80-7305-121-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—