All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Cheese processing - theory and practise I.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F10%3A43882301" target="_blank" >RIV/60076658:12220/10:43882301 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Výroba sýrů - teorie a praxe I.

  • Original language description

    Workshop zaměřený na kvalitu mléka pro výrobu sýrů a základní technologické operace při jejich výrobě. Součástí workshopu byla praktická část výroby čerstvých sýrů.

  • Czech name

    Výroba sýrů - teorie a praxe I.

  • Czech description

    Workshop zaměřený na kvalitu mléka pro výrobu sýrů a základní technologické operace při jejich výrobě. Součástí workshopu byla praktická část výroby čerstvých sýrů.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    O - Projekt operacniho programu

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    České Budějovice

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    15

  • Foreign attendee count

    0

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce