Milk quality indicators: Milk fat.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F12%3A43883766" target="_blank" >RIV/60076658:12220/12:43883766 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/26722861:_____/12:ZCMZUK12
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jakostní ukazatele mléka: Mléčný tuk.
Original language description
Souhrnná publikace o jakosti kravského mléka je pojata z pohledu vývoje produkce a spotřeby mléka, ale také z pohledu kontrolovaných jakostních ukazatelů mléka, které vyjadřují výslednou kvalitu a zdravotní nezávadnost mléka (složení mléka, celkový početmikroorganismů, počet somatických buněk, rezidua inhibičních látek, bod mrznutí, smyslové, technologické a jiné vlastnosti). Tato kapitola (5.1. - Mléčný tuk) pojednává o tvorbě, složení, vlastnostech a významu mléčného tuku z pohledu technologického anutričního. Podrobněji se věnuje zastoupení mastných kyselin a biologickým a výživovým faktorům, které toto zastoupení ovlivňují.
Czech name
Jakostní ukazatele mléka: Mléčný tuk.
Czech description
Souhrnná publikace o jakosti kravského mléka je pojata z pohledu vývoje produkce a spotřeby mléka, ale také z pohledu kontrolovaných jakostních ukazatelů mléka, které vyjadřují výslednou kvalitu a zdravotní nezávadnost mléka (složení mléka, celkový početmikroorganismů, počet somatických buněk, rezidua inhibičních látek, bod mrznutí, smyslové, technologické a jiné vlastnosti). Tato kapitola (5.1. - Mléčný tuk) pojednává o tvorbě, složení, vlastnostech a významu mléčného tuku z pohledu technologického anutričního. Podrobněji se věnuje zastoupení mastných kyselin a biologickým a výživovým faktorům, které toto zastoupení ovlivňují.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Mléko: produkce a kvalita
ISBN
978-80-7394-383-7
Number of pages of the result
16
Pages from-to
61-76
Number of pages of the book
240
Publisher name
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta
Place of publication
České Budějovice
UT code for WoS chapter
—