All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Enriched yogurt with increased protein content and with plant antioxidants

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F21%3A43903611" target="_blank" >RIV/60076658:12220/21:43903611 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Obohacený jogurt se zvýšeným obsahem proteinů a s rostlinnými antioxidanty

  • Original language description

    Jogurt s vyšším obsahem mléčné bílkoviny a s přídavkem specifické ovocné složky, která do výrobku vnáší intenzivní příjemnou chuť a vysoký obsah přirozených biologicky aktivních látek (rostlinné antioxidanty, vitamin C).

  • Czech name

    Obohacený jogurt se zvýšeným obsahem proteinů a s rostlinnými antioxidanty

  • Czech description

    Jogurt s vyšším obsahem mléčné bílkoviny a s přídavkem specifické ovocné složky, která do výrobku vnáší intenzivní příjemnou chuť a vysoký obsah přirozených biologicky aktivních látek (rostlinné antioxidanty, vitamin C).

Classification

  • Type

    G<sub>funk</sub> - Functional sample

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2021

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    GAJU 096/2021/T

  • Numerical identification

    GAJU 096/2021/T

  • Technical parameters

    Na funkčním vzorku spolupracoval tým autorů z JU ZF a společnost Agrola s.r.o. (IČ: 466 82 325). Výrobek Obohacený jogurt se zvýšeným obsahem proteinů a s rostlinnými antioxidanty představuje funkční vzorek, který navazuje na užitný vzor s názvem „Jogurt z pasterovaného mléka“ (číslo přihlášky: 2021-39486 PUV - národní s žádostí o zapsání do rejstříku; datum podání: 17. 12. 2021). Cílem řešení je jogurt připravený z pasterovaného kravského mléka, obohacený jednak sušeným odstředěným mlékem (SOM) a dále přídavkem ovocné složky z drobného ovoce s vysokým obsahem biologicky aktivních rostlinných antioxidantů, přirozených rostlinných barviv antokyanů a vitaminu C.

  • Economical parameters

    Zatím nevyužívaný výsledek, proto nejsou ekonomické parametry známy

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    60076658

  • Owner name

    Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta; AGRO-LA Jindřichův Hradec

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    O - Doposud nevyužívaný výsledek

  • Licence fee requirement

  • Web page