Attitude of restaurants to thr organic food offer - a pilot survey
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12510%2F09%3A00011062" target="_blank" >RIV/60076658:12510/09:00011062 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Postoj restaurací k nabídce biopotravin - pilotní průzkum
Original language description
Poptávka i nabídka biopotravin v posledních letech v České republice rostou. Nejen specializované prodejny, ale i prodejny obchodních řetězců začali nabízet bioprodukty a svůj sortiment dále rozšiřují. Článek informuje o výsledcích pilotního průzkumu postoje rstaurací k poptávce po biopotravinách a k možnosti zařazení biopotravin do jejich menu.
Czech name
Postoj restaurací k nabídce biopotravin - pilotní průzkum
Czech description
Poptávka i nabídka biopotravin v posledních letech v České republice rostou. Nejen specializované prodejny, ale i prodejny obchodních řetězců začali nabízet bioprodukty a svůj sortiment dále rozšiřují. Článek informuje o výsledcích pilotního průzkumu postoje rstaurací k poptávce po biopotravinách a k možnosti zařazení biopotravin do jejich menu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AE - Management, administration and clerical work
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Obchod, jakost a finance v podnicích - determinanty konkurenceschopnosti VII.
ISBN
978-80-213-1941-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Česká zemědělská univerzita v Praze
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Apr 16, 2009
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—