Natural coloured (blue, red, orange) dry potato flakes with enhanced antioxidant capacity R06:
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F07%3A%230000037" target="_blank" >RIV/60109807:_____/07:#0000037 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Přirozeně barevné (modré, červené, oranžové) sušené bramborové vločky se zvýšenou antioxidační kapacitou
Original language description
Oloupané a vytříděné brambory se nakrájí na plátky o pravidelné tloušťce. Předvaří se ve vodě, zchladí a následně dovaří v páře. Uvařené brambory se rozmačkají a usuší za přídavku přídatných látek na válcové sušičce. Usušený produkt se podrtí na vločky.Z vloček se vyseje jemný podíl a výrobek se zabalí.
Czech name
Přirozeně barevné (modré, červené, oranžové) sušené bramborové vločky se zvýšenou antioxidační kapacitou
Czech description
Oloupané a vytříděné brambory se nakrájí na plátky o pravidelné tloušťce. Předvaří se ve vodě, zchladí a následně dovaří v páře. Uvařené brambory se rozmačkají a usuší za přídavku přídatných látek na válcové sušičce. Usušený produkt se podrtí na vločky.Z vloček se vyseje jemný podíl a výrobek se zabalí.
Classification
Type
X - Unclassified
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů