Harmful agents damaging potato tubers
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F20%3AN0000009" target="_blank" >RIV/60109807:_____/20:N0000009 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.vubhb.cz/cs/knihovna/prakticke-informace/skodlivi-cinitele-bramboru-poskozujici-hlizy-2020" target="_blank" >https://www.vubhb.cz/cs/knihovna/prakticke-informace/skodlivi-cinitele-bramboru-poskozujici-hlizy-2020</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Škodliví činitelé bramboru poškozující hlízy.
Original language description
Příručka v řadě Praktické informace: 2. vydání, Havlíčkův Brod: Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. a Poradenský svaz Bramborářský kroužek, Praktické informace, ISBN 978-80-86940-89-2, č. 79: 24 s. Nová aktualizace příručky z řady Praktické informace, která ve stručné podobě popisuje 34 vybraných nejdůležitějších škodlivých činitelů hlíz bramboru (abiotikózy, choroby, škůdci). Součástí příručky je rozsáhlá obrazová příloha a tabulkové zpracování výsledků pokusů s odrůdami českého a evropského sortimentu v letech 2010 až 2019, kde je uvedeno průměrné procento napadení hlíz stříbřitostí slupky, vločkovitostí hlíz a aktinobakteriální obecné strupovitosti hlíz bramboru v pokusech VÚB Havlíčkův Brod.
Czech name
Škodliví činitelé bramboru poškozující hlízy.
Czech description
Příručka v řadě Praktické informace: 2. vydání, Havlíčkův Brod: Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. a Poradenský svaz Bramborářský kroužek, Praktické informace, ISBN 978-80-86940-89-2, č. 79: 24 s. Nová aktualizace příručky z řady Praktické informace, která ve stručné podobě popisuje 34 vybraných nejdůležitějších škodlivých činitelů hlíz bramboru (abiotikózy, choroby, škůdci). Součástí příručky je rozsáhlá obrazová příloha a tabulkové zpracování výsledků pokusů s odrůdami českého a evropského sortimentu v letech 2010 až 2019, kde je uvedeno průměrné procento napadení hlíz stříbřitostí slupky, vločkovitostí hlíz a aktinobakteriální obecné strupovitosti hlíz bramboru v pokusech VÚB Havlíčkův Brod.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1610020" target="_blank" >QJ1610020: New findings for ecologically efective potato production under conditions of drought and weather fluctuations leading to long-term sustainable land management system in the areas of potato growing.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů