Statistical data analysis in senzoring evaluation of food-stuffs
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG14__%2F03%3A02000022" target="_blank" >RIV/60162694:G14__/03:02000022 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Statistická analýza dat v senzorickém hodnocení potravin
Original language description
Výsledkem senzorické analýzy potravin jsou data. Přednáška pojednává o zvláštnostech dat získaných ze senzorické analýzy potravin a o potřebě vybrat vhodné statistické metody již v přípravné fázi experimentu a přizpůsobit průběh experimentu předpokladůmjednotlivých statistických metod určených pro vybrané rozdílové zkoušky, pořadový test a stupnicové metody zaměřené na ordinální stupnice. Zmíněny jsou rovněž předpoklady, za nichž jsou jmenované statistické metody použitelné.
Czech name
Statistická analýza dat v senzorickém hodnocení potravin
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
KA - Militarism
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník konference Senzorická analýza potravin
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
27-32
Publisher name
Český institut pro akreditaci
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Sep 23, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—