Ways of Food Safety in the Army of hte Czech Republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG42__%2F06%3A%230000371" target="_blank" >RIV/60162694:G42__/06:#0000371 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60162694:G42__/06:#0001163
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Ways of Food Safety in the Army of hte Czech Republic
Original language description
Presentation deals with research projects about food safety ensuring in the military sector surveyed at the University of Defence. From finalised projects will be presented hot topics Combat Food Rations I and II, Unitised Combat Food Ration and development of Durable Bread. Research projects, which are under survey, will familiarise participants with topics on Food Safety and Catering during NATO Led Operations, Subsistence of Bakery Products during Peace Support Operations, Economy and Technology in Operation of Small Bakery in Crises Situation and with project Military Food Service and Its Risks.
Czech name
Způsoby zajištění bezpečnosti potravin v AČR
Czech description
Presentace výzkumných projektů University obrany zajišťujících bezpečnost potravin v resortu obrany - bojové dávky potravin, skupinové dávky potravin, trvanlivý chleba, bezpečnosti stravování během operací NATO, zásobování pekařskými výrobky během mírových operací, ekonomika a provoz polních pekárny v krizové situaci a rizika stravovacích služeb.
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
KA - Militarism
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
Barcelona
Publisher/client name
International Association for Food Protection
Version
—
Carrier ID
—